Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız mıntıka gibi) ve size vüruttirilmiş ve elan zatî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan dobra bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli başlı bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı baplardır.

Sertifikasız yangın bapları da yönlü maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir almaşık sunar.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi tabaka kayranı 150 metrekare’den bir araba Yangın çıkış kapısı istanbul ve çabucak çokça katı olan umumi binalarda, kat adeti 4’ten fazla olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması mecburi kılınmıştır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Sertifika evet da test raporu bileğerlendirmelerinizde EI değeri yerine E gösterilmediğine nazarıitibar ediniz.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz aldatmaır.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son gömlek nazik bir öneme sahiptir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page